Bine ați venit!

Unde ați ajuns?

punctulpeg.ro este un loc unde vorbim despre sănătate, sexualitate, erotism și relații. Vrem să punem punctul pe cele mai întîlnite probleme ale femeilor, probleme pe care de cele mai multe ori le ignorăm, le trecem cu vederea, le minimizăm sau, mai rău, ne este jenă să vorbim despre ele. Așa că resursa de față își propune cîteva lucruri simple: să vă reîmprietenim cu medicul ginecolog și cu propriul dvs. corp.

 

Ce veți găsi aici?

În fiecare lună vom veni cu un e-book despre o temă de sănătate importantă pentru femei. Sînt fie e-book-uri realizate cu sprijinul unor medici sau companii farmaceutice, fie e-book-uri preluate din diferite surse publice, în special americane.

În fiecare zi vom publica articole pe cele mai variate teme: despre femei fenomenale, despre orgasm și viață sexuală, despre frumusețe și erotism în artă. Vă împrietenim cu muzicieni mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, cu artiști, cu oameni de pe toate meridianele și cu obiceiurile lor. Vorbim despre erotism în istoria și culturile lumii, dar și despre obiceiurile și fantasmele erotice ale oamenilor de azi.

Avem chiar și o rubrică de astrologie medicală și relațională, puteți cere oricînd informații suplimentare și chiar consultații private online de la colega noastră, Daniela, care trăiește pe o insulă în Tailanda.

 

Cine sîntem?

Deocamdată aici scriu doar femei. Bărbații vor avea statut de invitat. 🙂 Dacă dorești să devii colaboratoarea noastră, scrie-ne la adresa …

 

O recomandare importantă:

Abonează-te și la newsletter-ul nostru! Vine doar o dată pe lună, nu îți va umple căsuța poștală. J

 

Disclaimer: punctulpeg.ro este o resursă informative și nu înlocuiește în nici un fel opinia medicală. E-book-urile publicate aici nu țin loc și nu înlocuiesc sub nici o formă opinia medicală, consultul medical, analizele medicale. Pentru orice afecțiune, vă rugăm să vă prezentați la medicul specialist.

 

Ne bucurăm că ne-am cunoscut și vă așteptăm să reveniți!