Fitohormonii – alternativa naturala

Beautiful Girl with flowerBeautiful Girl with flower
In viata noastra moderna, tumultoasa si stresanta, trebuie sa ne gasim timp si resurse pentru a ne reintoarce la natura. Nu doar pentru ca este un trend la nivel mondial, ci pentru ca in natura gasim echilibrul de care avem atata nevoie pentru a putea trai armonios.  Suntem de parere ca natura  “stie” cel mai bine ce este bun pentru noi si tot ce avem de facut este sa ne dam noi insine sansa de a redescoperi minunile naturii.

Nici sanatatea noastra, a femeilor nu face exceptie de la regula “naturala” si de aceea, natura este locul in care putem regasi solutii uimitoare care ne pot aduce sanatatea si echilibrul mult dorit.

Suntem femei si suntem expuse acestui infam dezechilibru hormonal care ne afecteaza viata din punct de vedere afectiv, social si fizic. Va propunem ca, in loc sa apelati din primele momente la solutii de echilibrare hormonala produse in laboratoare de ultima generatie, sa va informati despre ce va poate oferi cu atata generozitatea natura: fitihormonii.

De aceea va Beautiful Girl with floweroferim un ghid complet despre fitohormoni si importanta acestora. Puteti citi care sunt afectiunile care pot fi tratate cu ajutorul hormonilor vegetali, de ce acestia sunt mai blanzi asupra organismului decat hormonii de sinteza si care sunt alimentele care au un continut mare de fitoestrogeni.

E-book-ul il puteti descarca de aici si il puteti distribui gratuit! Multumim Dacia Plant pentru sprijinul acordat in realizarea acestui e-book.

Leave a Comment