În pielea goală la restaurant

Dacă cumva ajungeți în Tokyo și vreți o experiență complet nouă la restaurant, iată o opțiune: primul restaurant din Japonia care primește doar oameni în pielea goală.

Lista regulilor după care se face selecția clienților este însă un pic mai lungă: nu e suficient să fii în pielea goală, trebuie să nu depășești cu mai mult de 15 kg greutatea medie recomandată pentru înălțimea ta. În plus, dacă aveți tatuaje nu sunteți primiți. Telefoanele mobile și camerele de luat vederi trebuie lăsate la intrare. În fine, clienților le este interzis să se atingă între ei, iar plata se face în avans, odată cu rezervarea online. Să mai spunem că meniurile nu sunt tocmai ieftine: prețurile variază între 14.000 și 28.000 de yeni (echivalentul a 117, respective 235 de euro). Puteți opta și pentru varianta în care chelnerii care vă servesc mâncarea sunt niște bărbați musculoși, îmbrăcați doar cu niște g-string (adică niște chiloți tanga), iar masa este însoțită de un spectacol de dans tot cu bărbați. Costul aici este ceva mai piperat, ajunga la circa 80.000 de yeni (adică aproximativ 670 de euro).

Restaurantul se numește Amrita, cuvânt care înseamnă ”nemurire” în limba sanskrită. Site-ul este acesta: http://www.theamrita.com/

Dacă cumva Tokyo vi se pare prea departe, un restaurant similar există și la Londra. Regulile sunt însă un pic mai flexibile aici – există și o secțiune pentru cei care doresc să își păstreze hainele pe ei, iar nuditatea nu e obligatoriu…nudă, clienții se schimbă la intrare în niște halate pe care le pot păstra pe ei în timpul mesei. Meniul – care costă 69 de lire sterline – este natural, servit pe platouri de lut, iar în restaurant nu există lumină electrică. Și aici, ca și la Tokyo, telefoanele mobile sunt lăsate la intrare. Să mai spunem că există o listă de așteptare de 46.000 de persoane?

Restaurantul se numește The Bunyadi. Site-ul este acesta: http://www.thebunyadi.com/

Amrita1

Leave a Comment