horoscop

Zodiac: cum reacționează femeile la supărare?

Cât de supărăcioase sunt femeile? Cum anume și cât de ușor e să le enervezi? Și, mai ales, cum să procedezi pentru a le împăca? Cu siguranță că nu există un răspuns universal valabil pentru aceste întrebări. Însă, cu ajutorul zodiacului, îți putem oferi câteva ponturi utile în relația cu femeile din viața ta. Iată câteva observații despre modul în care reacționează la supărare cele 12 semne zodiacale.

Berbec
Femeile născute în această zodie sunt impulsive, se aprind și erup foarte repede. Dacă ești prins la mijloc într-o ceartă cu o „berbeacă”, ai mare grijă – pentru că se va năpusti peste tine, chiar dacă vei da înapoi. La supărare, sunt agresive verbal și certărețe. Chiar dacă își dau seama că nu au dreptate sau nu știu despre ce vorbesc, nu dau înapoi. Cel mult, după ce izbucnesc se vor retrage în sine. Nu le da motive de gelozie și nu încerca să dai tonul în viața lor. Vor să fie mereu pe primul loc şi își pun cariera mereu în faţă. De aceea, ca să le împaci e bine să le distragi atenția cu un proiect nou!

Taur
Femeile Taur nu suportă să te bagi prea mult în deciziile lor. Le caracterizează lipsa răbdării, de aceea e ușor să le înfurii. De asemenea, nu le place de loc să fie prinse de evenimente neprevăzute sau cu garda lăsată – instabilitatea le enervează și le face să fie agresive. În plus, le irită persoanele agitate, care vorbesc sau gesticulează prea mult. Sunt căpoase şi obsedate de ideea de schimbare, iar când își pun ceva în cap, nu se mai răzgândesc. Le ia ceva timp să se calmeze când sunt nervoase, așa că e bine să le lași în pace în momentele de supărare.

Gemeni
„Gemenele” stăpânesc la perfecție arta de a se pune singure în situații iritante. Când sunt calme, sunt fete bune, dar dacă le calci pe nervi, ele caută cele mai inventive și mai răutăcioase metode de răzbunare. Deși au mulți prieteni, au încredere în foarte puțini, iar adevăratele lor gânduri sunt cunoscute doar de câteva persoane. Depășesc ușor orice limită și transformă un nimic într-o problemă uriașă Nu contează decât punctul lor de vedere referitor la problema în cauză. Le e foarte greu să accepte că pot greşi şi să primească criticile cu demnitate.

Rac
La vremuri grele și în situații neprevăzute, nativele se înmoaie și devin super-emoționale. În aceste condiții, nimic nu le poate înfuria mai mult decât o persoană care nu face efortul să le înțeleagă. Lipsa de toleranță față de semenii lor le face să se simtă nesigure – ceea ce le face să lunece pe panta negativității și depresiei. Sunt dispuse să rupă imediat legăturile cu cei care le mint sau pe care îi percept ca fiind „răi”, așa că e mai bine să faci tot posibilul ca să creadă în tine. Nu se deranjează să se implice în dispute, însă dacă se simt mințite, îți vor riposta cu cruzime.

Leu
Dacă o leoaică e supărată, o să știi cu siguranță – își afișează vizibil emoțiile negative, pentru ca toată lumea să afle asta! De obicei, este vorba despre orgolii rănite. Din fericire, pe cât de repede se aprind, e atât de repede tranșează problema și trec mai departe. De aceea, e bine să îți ții cumpătul și să o lași să răbufnească. Orgolioasă și subiectivă, simte nevoia să fie dominantă. Nu suportă lipsa de respect, gelozia și bârfa, iar dacă nu râzi la glumele pe care le spune, te-ai ars!

Fecioara
Astea da femei rele! Sunt genul care, la nervi, aruncă injurii în stânga și în dreapta și se „înfing” în adversar fără milă. Doza de cruzime de care pot da dovadă atunci când sunt nervoase tinde să țină oamenii la depărtare. Iar lista lucrurilor care le face să se enerveze e destul de lungă: de la lipsa punctualității, vasele murdare și dezordinea din casă, până la presiunile celor din jur. Obsesia pentru perfecţiune şi aşteptările exagerate pe care le au le face mai mult rău. Atitudinea față de cei din jur care au greșit nu se îmbunătățește foarte mult nici măcar după ce își varsă furia.

Balanța
Femeile Balanță stăpânesc la perfecție arta de a ține în sine supărarea și tristețea și de a-și reprima frustrările. Aparențele sunt foarte importante pentru ele şi fac o obsesie din imaginea proprie, încercând să pară ceea ce nu sunt în faţa celor din jur. Nu reacționează urât la nervi pentru că le lipsește curajul sau pentru că, efectiv, le e rușine să se arate furioase. Le place echilibrul (deh, balanțe!), iar atitudinile extreme nu le sunt pe plac.

Scorpion
Par dure, dar de cele mai multe ori sunt inofensive. Cu excepția situațiilor în care sunt furioase – atunci se dezlănțuie, spun multe lucruri urâte și împing prea departe repercusiunile la adresa celor care le distrug echilibrul. Acționează pe moment, sunt agresive verbal și caută răzbunare. Și, mai ales, nu uită niciodată ceea ce li se pare a fi o jignire! Ai grijă să nu le scoți din minți, pentru că nu vor ezita să te rănească. Nu le pică bine critica celor din jur, nu suportă reproșurile și le displace trădarea și minciuna. Poartă-te bine cu ele și veți avea o relație perfectă, dar ferește-te din calea lor atunci când sunt supărate.

Săgetător
Săgetătoarele sunt extrem de greu de scos din fire, iar în loc să reacționeze cu furie, sunt tentate să cadă în tristețe și să verse lacrimi. Obișnuite să își aleagă singure drumul care le conduce în viață, e greu de sesizat când sunt supărate, deoarece în public afișează masca fericirii și invincibilității. Se enervează atunci când nu pot face tot ce le trece prin cap, deşi acest lucru este perfect normal. Stai de vorbă cu ele și vezi ce le trece prin cap, direct și fără ocolișuri – acesta este cea mai bună metodă să pici la pace cu săgetătoarele.

Capricorn
Sunt genul de femei care îi dau pe toți la o parte atunci când sunt supărate, iar la furie preferă să te ignore sau să se refugieze în singurătate – acesta este principalul lor mecanism de ripostă și apărare. Se enervează la culme când trebuie să facă un compromis, prin urmare preferă să se afunde în muncă pentru a se detașa de probleme. Nu încerca să glumești cu ele pentru a le aduce la sentimente mai bune atunci când sunt supărate, pentru că le cam lipsește simțul umorului. Lasă-le să abordeze ele cea mai la îndemână soluție pentru a ieși din situația tensionată.

Vărsător
E foarte greu să enervezi o vărsătoare, din moment ce nativele zodiei tind să păstreze, întotdeauna, o atitudine pozitivă și să vadă doar partea frumoasă a lucrurilor. Femeile acestei zodii urăsc din tot sufletul violența și presiunile, fie ele de natură fizică, psihică, verbală sau morală. Dacă, până la urmă, reușești să le înfurii, reacția lor va fi greu de observat. Sunt foarte bune în a-și masca nervii și a-și reprima sentimentele. Tot ce vei reuși să faci, în acest caz, este să le impui să se distanțeze, așa că trebuie să fii un bun psiholog pentru a observa semnele supărării și a le îmbuna. .

Pești
Când se enervează, se umplu de furie și resentimente și tind să devină propriul lor inamic. Au prostul obicei de a-și alimenta singure nervii prin faptul că își rulează în imaginație tot felul de scenarii catastrofale sau prin a-și evoca foste experiențe traumatice. Ajunse în acest punct, atitudinea lor lipsită de griji se transformă într-una plină de resentimente. Prin urmare, sunt capabile să îi facă să sufere pe cei care le-au rănit. În acest caz, tot ce trebuie să faci este să le ajuți să iasă din acest cerc vicios și să le fii alături cu blândețe.

Leave a Comment